Kuntouttava työtoiminta

Polku kohti työelämää

Oletko ollut työttömyyden tai muun syyn takia pitkään poissa työelämästä? Kuntouttava työtoiminta on työllistymistä edistävä palvelu. Sen painopiste voi olla myös arjenhallinnan tukemisessa ja osallisuuden lisäämisessä. Kuntouttavan työtoiminnan jakson sisältö sovitaan omien tavoitteidesi mukaiseksi. 

Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen avulla yhdistyksissä, säätiöissä ja seurakunnissa ja myös kaupungin yksikössä. Työtoiminta voi tapahtua ryhmässä tai itsenäisesti.

Kuntouttavan työtoiminnan ajalta saat työttömyysetuuden ja osallistumispäiviltä yhdeksän euron kulukorvauksen. Matkakuluihin saat Tampereen seudun joukkoliikenteen ladatun matkakortin.

Kuinka pääsen mukaan?

Mukaan pääset TE-toimiston, Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen OMA-valmentajan tai oman sosiaalityöntekijän kautta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen neuvontaan:

Neuvontapuhelin 040 801 6581 ma – pe klo 9.00 – 15.45
Huomioithan, että neuvontanumeroon ei voi lähettää tekstiviestejä.

Chat löytyy verkkosivuiltamme tampere.fi/tyollisyyspalvelut. Se päivystää ma – pe klo 9.00 – 15.00. Muuna aikana jätetyt viestit tulevat sähköpostiin.

Sähköpostiosoitteemme on tyollisyyspalvelut@tampere.fi.

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Tullikatu 6, Tullintorin kauppakeskus 3. krs, 33100 Tampere.

Ajankohtaista

Kuntouttava työtoiminta on poikkeusolojen vuoksi järjestetty etäpalveluna. Monet asiakkaamme ovat olleet siihen hyvin tyytyväisiä.

Palautetta asiakkailtamme keväältä 2020
Slide
"Etäkuntouttava on auttanut arjessa selviytymistä todella paljon. Lievittänyt eristäytyneisyyttä, ja tuonut rytmiä päivään."
Slide
"Elkää luopuko myös etä mahdollisuudesta, ottakaa se yhdeksi työkaluksi koska se kuitenkin onnistuu."
Slide
"Meidän ryhmä on ollut mukava ja etäpäivät on toimineet hyvin! Pitäjät ovat myös selkeästi tehneet parhaansa siinä, että ryhmä on monipuolinen ja avulias (hyvin valmistellut diat, tehtävät sekä osaavat henkilöt järjestäjinä sekä vieraina)"
previous arrow
next arrow

Sijaintimme kartalla