Osaamo

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

Osaamo on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen koordinoima kumppanuushanke, joka edistää työntekijöiden ja työnantajien kohtaamista. Hanke vastaa erityisesti hoivatyön ja sen lähialojen rekrytointi- ja osaamistarpeisiin.

Yhteistyön kehittäminen sote-alalla on yksi hankkeen tavoitteista. Hankkeessa mukana olevat oppilaitokset ovat Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus sekä Tampereen ammattikorkeakoulu. ESR-rahoitteista Osaamo-hanketta toteuttavat Tampereen lisäksi myös Helsinki, Oulu, Turku ja Vantaa. Lue lisää kaupunkien 6Aika-yhteistyöstä. 

Haluatko selkeyttää tarjolla olevia ura- ja koulutusmahdollisuuksiasi?

Maksutonta ohjausta tarjoavat:

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut työnhakija- ja henkilöasiakkaille puhelin 040 801 6581 ma – pe klo 9.00 – 15.45

TAKK, Anni Niva, TAKK puh. 044 790 6458 (varaa aika soittamalla)

Tredu, tredu.uraohjaus@tampere.fi

TAMK, opintotiedustelut, varaa aika opinto-ohjaajalle sähköpostitse: avointamk[at]tuni.fi

TE-toimiston ammatinvalintapsykologi urapohdintojesi tukena

Ammatinvalintapsykologin kanssa voit keskustella muun muassa ammatinvalinnasta, osaamisesi kehittämisestä, opintojesi sisällöstä ja rahoitusvaihtoehdoista.

Osaamo – matalan kynnyksen mahdollisuuksia sote-alalle

Tampereen Osaamo-hankkeen tavoitteena on hoivatyön ja sen lähialojen 

  • houkuttelevuuden parantaminen 
  • työllisyystilanteen kehittäminen 
  • verkostomaisen toiminnan ja yhteistyön lisääminen eri toimijoiden välillä 
  • matalan kynnyksen mahdollisuuksien luominen koulutukseen ja työllistymiseen 

Hankkeessa luodaan matalan kynnyksen mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja työllistymiseen hoiva- ja hyvinvointialalle. Osaamossa rakennetaan asiakaslähtöistä työllisyyttä edistävää palvelukokonaisuutta, jossa otetaan huomioon työnhakijan yksilölliset tarpeet. Yritysten osaamistarpeisiin etsitään ratkaisuja räätälöidyillä malleilla. 

Osaamo-hanke on luonut muun muassa Kurkista-Kokeile-Kouluttaudu -konseptin, jonka avulla työnhakijat pääsevät tutustumaan hoiva- ja hyvinvointialaan käytännönläheisesti. Näin edistetään tietoa alasta ja lisätään sen houkuttelevuutta sekä parannetaan polkuja työntekijän ja työnantajan kohtaamiseen.

Lue Osaamo-hankkeen ajakohtaiset asiat Tampere.fi -sivuilta

Ajankohtaista

Oletko kiinnostunut hoiva- ja hyvinvointialan työpaikoista?

Kurkista infopäivissä, minkälaisia työtehtäviä ja koulutusmahdollisuuksia on tarjolla. Ilmoittaudu mukaan 26.9.2021 mennessä.

Lue lisää Tampere.fi-sivuilta

Syksyn infosarja verkossa 29.9., 6.10. ja 13.10. klo 9–12.30

Tutustu TAKKin, TAMKin ja Tredun ajankohtaisiin koulutuksiin!

Ota yhteyttä!