Osaamo

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

Osaamo-hanke on Tampereen työllisyys- ja kasvupalveluiden koordinoima kumppanuushanke, joka edistää osaajien ja yritysten kohtaamisia. Hankkeessa luodaan kokonaisvaltaisesti uusia ratkaisuja osaamis- ja rekrytointihaasteisiin yhdessä työllisyystoimijoista ja oppilaitoksista muodostuvan kumppanuusverkoston kanssa. ESR-rahoitteisesta Osaamo-hanketta toteuttaa Tampereen lisäksi myös Helsinki, Oulu, Turku ja Vantaa. Lue lisää kaupunkien 6Aika-yhteistyöstä täältä.

Haluatko selkeyttää tarjolla olevia ura- ja koulutusmahdollisuuksiasi?

Maksutonta ohjausta tarjoavat:

TAKK, Anni Niva, TAKK puh. 044 790 6458 (varaa aika soittamalla) 

TAKK, Sanna  Salminen, TAKK puh. 044 790 6306 (varaa aika soittamalla)

TreduNavi -hakupalvelu, opinto-ohjaus, puh. 040 170 5649

TAMK, opintotiedustelut, varaa aika opinto-ohjaajalle sähköpostitse: avointamk[at]tuni.fi

TE-toimiston ammatinvalintapsykologi urapohdintojesi tukena

Ammatinvalintapsykologin kanssa voit keskustella muun muassa ammatinvalinnasta, osaamisesi kehittämisestä, opintojesi sisällöstä ja rahoitusvaihtoehdoista.

Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle!

Haluatko taatun työpaikan tulevaisuudessa? Haluatko sote-alan ammattilaiseksi? Nyt sinulla on loistava tilaisuus kurkistaa viikossa sosiaali- ja terveysalan monipuolisiin mahdollisuuksiin sote-alan valmennuksessa! Saat kattavan kuvan alan ammattitarjonnasta, työympäristöstä ja koulutusmahdollisuuksista, urapoluista sekä itsensä työllistämisen vaihtoehdoista, omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi sekä voit pohtia oman urapolkusi jatkoa yhdessä ohjaajan kanssa.

Valmennus järjestetään 19.-23.10.2020 työvoimakoulutuksena. 

Yksinyrittäjä - kehitä osaamistasi

Toteutimme syyskuun 2020 aikana osaamistarvekartoituksen tamperelaisille yksinyrittäjille, jotka hakivat yksinyrittäjien Korona-avustusta. Osaamistarpeita ilmeni erityisesti seuraavien teemojen osalta: digitaalisten ratkaisujen hyötykäyttö, myynti- ja markkinointi, yrityksen kehittäminen ja palveluiden tuotteistaminen. Tulosten pohjalta olemme koonneet yhteen näihin tarpeisiin vastaavia koulutuksia. Tämän lisäksi koulutusvalikoimassa tarjolla on myös koulutuksia muun muassa palvelu- ja elämysmuotoilusta sekä työhyvinvoinnin parantamisesta. 

Muistathan myös, että oppilaitosten omat opinto-ohjaajat ja TE-toimiston ammatinvalintapsykologit auttavat mielellään, jos kaipaat henkilökohtaista opastusta. Opinto-ohjaajien ja ammatinvalintapsykologien yhteystiedot löydät myös tältä sivulta. Tutustu tarjontaan ja lähde seikkailulle jatkuvan oppimisen polulle!

Tutustu TAKKin, TAMKin ja Tredun ajankohtaisiin koulutuksiin!

Hei yrittäjä – nyt voit kehittää liiketoimintaasi monipuolisesti oppisopimuksella!

Yrittäjänä voit käyttää hyväksesi oppisopimuskoulutusta esimerkiksi, kun haluat kehittää yrityksen liiketoimintaa, haluat vahvistaa ja kehittää omaa yrittäjyysosaamistasi, haluat kehittää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi ja/tai tarvitset koulutusta yrityksen jatkajalle. Tiesithän, että yrittäjän oppisopimuksella voit suorittaa ketterästi myös osatutkintoja tai tarpeen mukaan koko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Oppisopimuskoulutus tapahtuu omassa yrityksessä, jossa oppisopimuskoulutuksen järjestäjä ja yrittäjä sopivat yhdessä koulutuksen järjestämisestä.

Ota yhteyttä!