Osaamo

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

Osaamo-hanke on Tampereen työllisyys- ja kasvupalveluiden koordinoima kumppanuushanke, joka edistää osaajien ja yritysten kohtaamisia. Hankkeessa luodaan kokonaisvaltaisesti uusia ratkaisuja osaamis- ja rekrytointihaasteisiin yhdessä työllisyystoimijoista ja oppilaitoksista muodostuvan kumppanuusverkoston kanssa. ESR-rahoitteisesta Osaamo-hanketta toteuttaa Tampereen lisäksi myös Helsinki, Oulu, Turku ja Vantaa. Lue lisää kaupunkien 6Aika-yhteistyöstä täältä.

Haluatko selkeyttää tarjolla olevia ura- ja koulutusmahdollisuuksiasi?Maksutonta ohjausta tarjoavat:

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n opinto-ohjaajat

  • Anni Niva, puh. 044 790 6458 (varaa aika soittamalla)
  • Sanna  Salminen, puh. 044 790 6306 (varaa aika soittamalla)

Tampereen ammattiopisto Tredu

  • TreduNavi hakupalvelu, puh. 040 170 5649
  • Sami Heikkilä, Yritys- ja työnantajapalvelut, puh. 040 163 2945 (yrittäjien ja yritysten osaamistarpeet)

Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit kasvattaa osaamistasi monissa eri laajuisissa täsmäkoulutuksissa. 

  • Opintotiedustelut: avoinamk[at]tuni.fi

TE-toimiston ammatinvalintapsykologi

Yhdessä ammatinvalintapsykologin kanssa voit pohtia elämäntilannettasi, ominaisuuksiasi, työelämään liittyviä odotuksiasi, kiinnostuksiasi sekä aikaisempia kokemuksiasi koulutuksessa ja työssä. Lähetä yhteydenottopyyntö ja psykologi ottaa sinuun yhteyttä.

Kurkista viikossa sosiaali- ja terveysalalle!

Haluatko taatun työpaikan tulevaisuudessa? Haluatko sote-alan ammattilaiseksi? Nyt sinulla on loistava tilaisuus kurkistaa viikossa sosiaali- ja terveysalan monipuolisiin mahdollisuuksiin sote-alan valmennuksessa! Saat kattavan kuvan alan ammattitarjonnasta, työympäristöstä ja koulutusmahdollisuuksista, urapoluista sekä itsensä työllistämisen vaihtoehdoista, omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi sekä voit pohtia oman urapolkusi jatkoa yhdessä ohjaajan kanssa.

Valmennus järjestetään 19.-23.10.2020 työvoimakoulutuksena. 

Yksinyrittäjä - kehitä osaamistasi

Osaamo Tampere auttaa sinua löytämään osaamistasi parhaiten kehittäviä koulutuksia ja palveluja. Itselleen sopivinta koulutusta on vaikea löytää palveluviidakosta, joten kokoamme jatkuvasti yhteen laadukkaita kursseja osaamisesi monipuoliseen kehittämiseen. Osaamisen kehittämisen palveluistamme voit löytää täsmäkoulutuksia muun muassa liiketoiminnan kehittämisestä, palvelu- ja elämysmuotoilusta sekä työhyvinvoinnin parantamisesta. Tutustu ajankohtaisiin kursseihin ja lähde seikkailulle jatkuvan oppimisen polulle!

Tutustu TAKK:n, TAMK:n ja Tredun ajankohtaisiin koulutuksiin!

Kiinnostaako yrittäjyys? Voit nyt kehittää liiketoimintaasi yrittäjän oppisopimuksella!

Yrittäjänä voit käyttää hyväksesi oppisopimuskoulutusta esimerkiksi, kun haluat kehittää yrityksen liiketoimintaa, haluat vahvistaa ja kehittää omaa yrittäjyysosaamistasi, haluat kehittää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi ja/tai tarvitset koulutusta yrityksen jatkajalle. Yrittäjän oppisopimuksella voit myös suorittaa esimerkiksi perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tai saada muuta lisäkoulutusta. Oppisopimuskoulutus tapahtuu omassa yrityksessä, jossa oppisopimuskoulutuksen järjestäjä ja yrittäjä sopivat yhdessä koulutuksen järjestämisestä.

Ota yhteyttä!