Osaamo

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

Osaamo-hanke on Tampereen työllisyys- ja kasvupalveluiden koordinoima kumppanuushanke, joka edistää osaajien ja yritysten kohtaamisia. Hankkeessa luodaan kokonaisvaltaisesti uusia ratkaisuja osaamis- ja rekrytointihaasteisiin yhdessä työllisyystoimijoista ja oppilaitoksista muodostuvan kumppanuusverkoston kanssa. ESR-rahoitteisesta Osaamo-hanketta toteuttaa Tampereen lisäksi myös Helsinki, Oulu, Turku ja Vantaa. Lue lisää kaupunkien 6Aika-yhteistyöstä täältä.

Haluatko selkeyttää tarjolla olevia ura- ja koulutusmahdollisuuksiasi?

Maksutonta ohjausta tarjoavat:

TAKK, Anni Niva, TAKK puh. 044 790 6458 (varaa aika soittamalla) 

TAKK, Sanna  Salminen, TAKK puh. 044 790 6306 (varaa aika soittamalla)

TreduNavi -hakupalvelu, opinto-ohjaus, puh. 040 170 5649

TAMK, opintotiedustelut, varaa aika opinto-ohjaajalle sähköpostitse: avointamk[at]tuni.fi

TE-toimiston ammatinvalintapsykologi urapohdintojesi tukena

Ammatinvalintapsykologin kanssa voit keskustella muun muassa ammatinvalinnasta, osaamisesi kehittämisestä, opintojesi sisällöstä ja rahoitusvaihtoehdoista.

Yksinyrittäjä - kehitä osaamistasi

Toteutimme syyskuun 2020 aikana osaamistarvekartoituksen tamperelaisille yksinyrittäjille, jotka hakivat yksinyrittäjien Korona-avustusta. Osaamistarpeita ilmeni erityisesti seuraavien teemojen osalta: digitaalisten ratkaisujen hyötykäyttö, myynti- ja markkinointi, yrityksen kehittäminen ja palveluiden tuotteistaminen. Tulosten pohjalta olemme koonneet yhteen näihin tarpeisiin vastaavia koulutuksia. Tämän lisäksi koulutusvalikoimassa tarjolla on myös koulutuksia muun muassa palvelu- ja elämysmuotoilusta sekä työhyvinvoinnin parantamisesta. 

Muistathan myös, että oppilaitosten omat opinto-ohjaajat ja TE-toimiston ammatinvalintapsykologit auttavat mielellään, jos kaipaat henkilökohtaista opastusta. Opinto-ohjaajien ja ammatinvalintapsykologien yhteystiedot löydät myös tältä sivulta. Tutustu tarjontaan ja lähde seikkailulle jatkuvan oppimisen polulle!

Tutustu TAKKin, TAMKin ja Tredun ajankohtaisiin koulutuksiin!

Hei yrittäjä – nyt voit kehittää liiketoimintaasi monipuolisesti oppisopimuksella!

Yrittäjänä voit käyttää hyväksesi oppisopimuskoulutusta esimerkiksi, kun haluat kehittää yrityksen liiketoimintaa, haluat vahvistaa ja kehittää omaa yrittäjyysosaamistasi, haluat kehittää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi ja/tai tarvitset koulutusta yrityksen jatkajalle. Tiesithän, että yrittäjän oppisopimuksella voit suorittaa ketterästi myös osatutkintoja tai tarpeen mukaan koko perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Oppisopimuskoulutus tapahtuu omassa yrityksessä, jossa oppisopimuskoulutuksen järjestäjä ja yrittäjä sopivat yhdessä koulutuksen järjestämisestä.

Ota yhteyttä!